Varmepumper​

Montering af varmepumpe

Få en luft til luft- eller luft til vand-varmepumpe i høj kvalitet

Overvejer du muligheden for montering af varmepumpe, og spørger du dig selv, hvad koster en varmepumpe? Så lad os give et tilbud og montere varmepumpen for dig. Det kan for eksempel være en luft til vand-varmepumpe eller en luft til luft-varmepumpe.

Hos MO VVS & Kloak Teknik ApS og MO EL Teknik ApS er vi autoriseret el-installatør, og vi monterer varmepumper for især husejere og boligforeninger i blandt andet Kastrup og Dragør på Amager samt i Hvidovre og adskillige andre steder. Vi tilbyder derimod ikke varmepumpeservice.

Vi har 5 års erfaring som el-installatør, og vi lægger vægt på, at vi skal være punktlige og stabile. Samtidig har vi fokus på at levere montagearbejde i høj kvalitet.

Flere muligheder ved montering af varmepumpe

Flere og flere vælger installation af varmepumpe. Dels på grund af de stigende varmepriser. Dels på grund af den øgede klimabevidsthed. Derfor har vi specialiseret os i varmepumper, primært fra Bosch.

Et oplagt valg til tilbygninger, sommerhuse og mindre huse er en luft til luft-varmepumpe, som både kan opvarme og nedkøle rum. Montering af varmepumpe er kort sagt et godt alternativ til elvarme eller opsætning af flere radiatorer.

En anden mulighed er at udskifte for eksempel et olie- eller gasfyr med en varmepumpe, som kan opvarme både centralvarmevand og brugsvand. Dermed er den et oplagt valg til helårshuse med familier i alle størrelser. Spørgsmålet er så, hvad koster en varmepumpe?

Hvad koster en varmepumpe?

Mange spørger sig selv: Hvad koster en varmepumpe? Vores priser afhænger af mange forhold. Måske ønsker du en billig varmekilde i udestuen. Måske ønsker du opvarmning af centralvarmevand og brugsvand i hele huset.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker flere oplysninger, og vi kommer gerne ud for at give råd og vejledning i brug af varmepumper. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for montering af varmepumpe. Vi vejleder også gerne om service på varmepumperne.

Skal vi udføre arbejde for dig?

Om det så gælder VVS-arbejde, kloakservice eller rottebekæmpelse, så står vi klar til at hjælpe dig af med problemerne.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg MO VVS & Kloak Teknik ApS
​på Facebook

Følg os på Facebook, hvor vi løbende opdatere med spændende projekter og information.

Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.

Følg med i vores hverdag

Chat med os om din opgave

Se tidligere udførte projekter

Adresseoplysninger

MO Vvs Og Kloak Teknik ApS

Oliefabriksvej 45A, 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Læs cookiedeklaration her

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 30 20 06 06

E-mail: kontakt@movvskloak.dk

E-mail: kontakt@moelteknik.dk

​CVR: 38812599

Vi er medlem af

Ankenævnet for tekniske installationer
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup

Tlf. 87 41 77 90 alle hverdage mellem kl. 10.00 og 12.00​